Setze ferits al xoc múltiple a la C-32 a Calella durant una intensa pedregada

El Servei Català de Trànsit informa d'una trentena de vehicles afectats

Cotxes accidentats en un xoc múltiple a Calella, a la C-32, per una pedregada. / Bombers G.

El nombre de persones ferides al xoc múltiple que hi ha hagut aquest dilluns cap a les set de la tarda al quilòmetre 123,5 de la C-32, en terme municipal de Calella (Maresme), s’ha reduït a una setzena, des de la trentena anunciada inicialment. Hi ha hagut quatre persones ferides de gravetat menor i 12 ferides lleus. El nombre de vehicles afectats també s’ha reduït, d’una cinquantena a una trentena, informa el Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre ha tingut lloc en sentit Barcelona durant una intensa pedregada. Es dona el cas que, a mitja tarda, hi ha hagut dos accidents a l’Eix Transversal, la C-25, a Osona, també causats per la pedregada. En aquest hi hagut tres ferits lleus.

L’accident a Calella ha tingut lloc en sentit sud. La via ha quedat tallada i ha provocat cues de fins a tres quilòmetres. A més hi ha dos carrils tallats en sentit nord. Trànsit demana prudència atès que encara hi ha pedra a la via.

Els Bombers han desplaçat nou dotacions a la zona i subratllen que la via està molt afectada per la pedregada. El cos d’emergències treballa per apartar els cotxes sinistrats de la calçada.

Port de Tarragona