Un home de 61 anys mor en un incendi d’habitatge a les Borges Blanques

El foc s'ha produït en una casa del carrer Hospital i ha calcinat completament una habitació i el passadís

Els Bombers de la Generalitat a l'exterior de la casa on s'ha produit l'incendi mortal al centre de les Borges Blanques. /BG

Un home de 61 anys ha mort aquesta matinada de dissabte en l’incendi d’un habitatge al centre de les Borges Blanques, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del foc s’ha rebut a les 00.09 hores al número 35 del carrer Hospital de la capital de les Garrigues. Les flames afectaven la primera planta de la casa i han cremat el passadís –on hi havia una estufa de gasoil- i una habitació contigua al 100%. La resta d’estances han quedat totalment afectades pel fum i la temperatura. En una d’elles, els efectius dels Bombers han localitzat l’home de 61 anys, que ha estat evacuat a l’exterior i atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que només ha pogut certificar la seva defunció.

Set dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en les tasques d’extinció de l’incendi, que s’ha pogut donar per apagat a les 00.40 hores, moment en què han iniciat les maniobres de ventilació i revisió de la casa, de planta baixa més dues plantes. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec dels tràmits judicials i de la investigació de les causes del foc. Al lloc, han treballat també efectius de la Policia Local i dues unitats del SEM.

Port de Tarragona