Flash: Convocada una Assemblea General de l’ONU per la invasió russa d’Ucraïna

El Consell de Seguretat aprova una resolució dels EUA i Albània que ho demanava


Gerard Artigas.- El Consell de Seguretat de l’ONU ha convocat per a aquest dilluns una Assemblea General extraordinària per abordar la invasió russa d’Ucraïna. Ho ha fet aprovant aquest diumenge una resolució amb els vots a favor de la majoria dels estats que formen part del Consell de Seguretat, el ‘no’ de Rússia i l’abstenció de tres països: la Xina, l’Índia i els Emirats Àrabs Units. Ho havien demanat els Estats Units i Albània. A l’Assemblea General de l’ONU hi participen tots els estats amb representació a les Nacions Unides, 193. La sessió està convocada per a les 10.00 del matí, hora de Nova York, que són les 16.00 de la tarda en l’horari central europeu.

Port de Tarragona