El jurat popular considera culpables les acusades d’assassinar un nadó abandonat en un contenidor de Tarragona

Fiscalia manté la rebaixa de la pena a 18 anys de presó i les defenses demanen 12 anys i 6 mesos

Les acusades d'esquenes, minuts abans del veredicte del jurat popular, que les ha considerat culpables d'assassinat de la seva nounada, abandonada en un contenidor de Tarragona / Mar Rovira

Mar Rovira / Tarragona – El jurat popular ha considerat culpables d’assassinat les dues acusades d’abandonar la seva nounada en un contenidor del barri de Torreforta de Tarragona el març del 2020. El tribunal ha determinat que Sara Z. -mare del nadó- i María Celeste E. -l’àvia- tenien la intenció de posar fi a la vida de la menor, tot i que la decisió no s’ha aprovat per unanimitat. En canvi, els membres del jurat han acreditat per unanimitat que els actes de les processades estaven marcats per la «por» vers un pare i marit violent. El ministeri fiscal demanava la presó permanent revisable i durant el judici ha rebaixat la pena a 18 anys. Les defenses, que inicialment demanaven l’absolució, han sol·licitat 12 anys i 6 mesos. El judici ha quedat vist per sentència.

Port de Tarragona