La invasió russa d’Ucraïna va «estrictament segons el pla», afirma Putin

El mandatari rus reitera que Rússia i Ucraïna són "un sol poble"

Un cartell demana a Putin que aturi la guerra, vist a la plaça de Catalunya de Barcelona en una concentració en contra de l'agressió russa d'Ucraïna / Blanca Blay

El president de Rússia, Vladímir Putin, ha assegurat aquest dijous que la invasió del seu exèrcit d’Ucraïna va «estrictament segons el pla». En un balanç de la primera setmana del que el Kremlin anomena operació de seguretat, el líder rus ha afegit que els objectius «estan essent complerts». En un missatge televisat, el mandatari també ha anunciat pagues addicionals per a les famílies dels militars russos morts i ferits durant la invasió. Putin ha reiterat que Rússia i Ucraïna són «un sol poble» i que el seu exèrcit lluita contra «neonazis».

Port de Tarragona