Dow pateix una fuita d’etilè al polígon Sud de Tarragona

La producció a la planta de Dow Chemical s'ha aturat com a mesura de precaució i s'ha activat la prealerta del PLASEQTA.

Entrada a Dow Chemical, imatge d'arxiu. / Núria Torres

L’empresa Dow Chemical Iberica, situat al polígon industrial Sud de Tarragona, ha patit aquest dissabte al migdia una petita fuita d’etilè, segons ha informat Protecció Civil. L’avís de la incidència s’ha rebut a les 13.52 hores a través d’una trucada al telèfon d’emergències 112 on s’alertava de l’activació de les sirenes a Dow Chemical. L’empresa ha confirmat la fuita d’etilè, que ha pogut ser continguda i controlada pels mateixos treballadors i l’equip de seguretat de la companyia. L’escapament no ha afectat a cap persona. La producció a la planta de Dow Chemical s’ha aturat com a mesura de precaució i s’ha activat la prealerta del PLASEQTA.

Port de Tarragona