Ampliació: Les víctimes del xoc mortal d’aquest matí a Deltebre son una mare i la seva filla

El vehicle de les víctimes ha col·lisionat amb un camió a la carretera TV-3454

Estat en que ha quedat el turisme on viatjaven les dones que han perdut la vida. / ACN

Una mare i una filla han mort aquest divendres al matí en un greu accident a Deltebre (Baix Ebre). Les víctimes, de 80 i 56 anys, eren veïnes del municipi. El sinistre s’ha produït cap a les deu del matí a la TV-3454, carretera que enllaça amb Amposta, al punt quilomètric 12,5. Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que encara s’estan investigant, el turisme de les víctimes ha xocat frontalment contra un camió. Mare i filla, que viatjaven soles al cotxe, han mort a l’acte, mentre el conductor del camió ha resultat il·lès. Els Mossos d’Esquadra han estat inspeccionant els vehicles implicats i la via afectada, amb marques visibles de frenada del camió a la calçada, per determinar si el turisme ha envaït el carril contrari.

Al lloc de l’accident hi han anat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A causa del sinistre, la carretera s’ha hagut de tallar durant hores en els dos sentits de la marxa.

Amb aquestes dues víctimes, són 29 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals facilitades pel Servei Català de Trànsit.

Port de Tarragona