Dues dones moren en un xoc frontal contra un camió, a Deltebre

Imatge d'arxiu / Bombers

Dues dones han mort aquest divendres al matí en un greu accident a Deltebre (Baix Ebre). El sinistre s’ha produït a les deu del matí a la TV-3454, carretera que enllaça amb Amposta, al punt quilomètric 12,5. Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut un xoc frontal entre un cotxe i un camió. A conseqüència del xoc, han mort les dues ocupants del turisme que ha col·lisionat amb el camió. Al lloc de l’accident hi han anat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A causa del sinistre, la carretera s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa. Amb aquestes dues víctimes, són 29 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals facilitades pel Servei Català de Trànsit.

Port de Tarragona