JxCat demanarà la compareixença de Rufián al Parlament: «Són declaracions impròpies d’un dirigent d’ERC»

Batet demana que els republicans "rectifiquin" les paraules del seu portaveu al Congrés Maria Asmarat

El president del grup parlamentari de JxCat, Albert Batet / Gerard Artigas

JxCat demanarà la compareixença de Gabriel Rufián al Parlament. Ho ha anunciat el president de la formació al Parlament, Albert Batet, que ha demanat als republicans que «rectifiquin» les paraules del seu portaveu al Congrés. «Són declaracions impròpies d’un dirigent d’ERC», ha opinat Batet. Tot plegat arriba després que aquest dimarts Rufián hagi dit sobre els contactes de l’entorn de l’expresident Carles Puigdemont amb Rússia: «Són senyorets pensant que eren James Bond». El president de JxCat al Parlament ha reiterat que són paraules «inacceptables en fons i forma». «El to despectiu no és propi de la política» ha apuntat. «Rufián ha donat per certes informacions del relat de les clavegueres de l’Estat», ha afegit.

Port de Tarragona