El Superior de Justícia de Catalunya anul·la l’Ordenança de restriccions de vehicles a Barcelona

La sala cinquena del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha anul·lat l’Ordenança Municipal relativa a les restriccions de circulació d’alguns vehicles a la ciutat de Barcelona. La mesura va ser aprovada en el Ple del Consell Municipal el 20 de desembre del 2019. El Tribunal considera que hi ha deficiències en l’elaboració de l’ordenança, per manca d’informes determinants. També consideren els magistrats que hi ha un excés en l’àmbit geogràfic d’aplicació i en el tipus de vehicles que han estat exclosos, informa el departament de comunicació del TSJC. Les sentències donen la raó a la Plataforma d’afectats per les restriccions circulatòries, l’Associació de famílies nombroses de Catalunya, els gremis de tallers de reparació de vehicles i de transportistes.

Port de Tarragona