Una dona mor i un home queda ferit greu en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió a la C-65, a Llambilles

El sinistre ha passat pels volts de tres quarts de quatre de la tarda

Punt on s'ha produït l'accident mortal i els dos vehicles implicats just a tocar del voral de la C-65.

Una dona ha mort aquest dijous després que la furgoneta amb la que viatjava hagi xocat frontalment amb un camió a la C-65, a Llambilles (Gironès). L’accident ha passat al punt quilomètric 23, pels volts de tres quarts de quatre de la tarda quan, per causes que s’estan investigant, els dos vehicles han topat. El conductor de la furgoneta ha quedat ferit greu i se l’ha traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers, a més de dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’helicòpter. Tot i que els sanitaris han assistit la víctima, no han pogut fer res per salvar la vida de la dona i han traslladat a l’hospital el conductor.

El xoc ha provocat que es generessin retencions de fins a dos quilòmetres a la C-65, ja que els Mossos han donat pas alternatiu.

Port de Tarragona