Una dona ferida greu en l’incendi en un pis de l’avinguda Catalunya, a Tarragona

Els Bombers han trobat la ferida en una de les habitacions de l'habitatge afectat per les flames

arxiu

Una dona d’edat avançada ha resultat ferida greu en l’incendi en un pis de Tarragona. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 3.16 hores per un foc en la segona planta d’un edifici de planta baixa i vuit pisos a l’avinguda Catalunya de la ciutat. Quan han arribat, la majoria de veïns, gairebé una cinquantena, havien sortit a l’exterior dels seus domicilis. Les flames han afectat el menjador d’un pis de la segona planta i la resta de l’habitatge ha quedat afectat pel fum. En una de les habitacions s’ha localitzat una dona d’avançada edat que ha estat evacuada a l’exterior del pis fins a la primera planta. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha atès allà i l’ha trasllat en estat greu a l’Hospital Joan XXIII.

A les 3.39 hores l’incendi s’ha donat per controlat. Els bombers han fet després tasques de ventilació, recerca i revisió de l’immoble per assegurar que no hi hagués més persones afectades. Finalitzades aquestes tasques i confirmada l’habitabilitat i seguretat estructural de l’edifici, totes les persones han pogut retornar als seus domicilis.

Hi han treballat cinc dotacions dels Bombers: una autoescala, tres camions d’aigua i un vehicle lleuger de coordinació i comandament. També hi han treballat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies del SEM i efectius de la Guàrdia Urbana.

Port de Tarragona