Detenen una dona relacionada amb la mort d’un home a Cabra del Camp

Els Mossos investiguen els fets, que van tenir lloc aquest dissabte a la tarda

La víctima va ser trobada al carrer Darnius del municipi de Cabra del Camp. / GM

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 45 anys relacionada amb la mort d’un home de 52 anys a Cabra del Camp, a l’Alt Camp. Els fets van passar aquest dissabte a la tarda, quan es va donar l’avís per la presència d’un home malferit al carrer Darnius del municipi. En arribar al lloc dels fets, els serveis d’emergència van confirmar la mort de la víctima. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Camp de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació policial. La detenció de la dona s’ha fet aquesta matinada i de moment, no ha passat a disposició judicial.

Port de Tarragona