Un pres de Lledoners es fuga durant un trasllat al metge

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa un dispositiu de recerca

Captura del moment en que el còmplice s'apropa a la comitiva policial amb un extintor. / EL CASO

Un pres del Centre Penitenciari Lledoners ha fugit aquest dimarts al matí aprofitant un traslladat al dentista. Segons fons del Departament de Justícia, l’home, que estava en situació de presó preventiva, tenia una visita programada al metge i ha aconseguit fugir quan estava en una clínica dental del centre de Terrassa. Els Mossos d’Esquadra, que eren qui el custodiaven, han confirmat la fugida i han posat en marxa un dispositiu de recerca per localitzar-lo.

Segons publica «El Caso», un còmplice s’ha apropat als Mossos que el portaven i ha buidat un extintor al lloc per causar confusió, moment en què el pres que era conduït pels policies ha fugit corrents amb el còmplice. El digital pública que es tracta Adrián M.R., de 23 anys, que es considera perillós.

Port de Tarragona