El taxista de Lleida assassinat havia rebut una dotzena de punyalades al coll

Es busca encara l'autor de l'homicidi.

Lloc on aquesta matinada ha aparegut mort a ganivetades el taxista, al carrer Sifó de Lleida.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort a ganivetades d’un taxista a Lleida. L’avís del succés s’ha rebut a les 02.30 hores de la matinada d’aquest diumenge al carrer del Sifó del barri de la Bordeta, al sud-est de la capital de Ponent. Un testimoni ha trucat al 112 per informar que hi havia una persona inconscient i molt malferida a la via pública. La víctima hauria rebut entre 10 i 12 punyalades al coll i l’esquena, segons han informat a l’ACN fonts pròximes al cas. A uns 50 metres del cos hi havia un taxi amb el motor engegat i la porta del conductor oberta. L’home malferit ha estat traslladat pel SEM en estat crític a l’Hospital Arnau de Vilanova, però ha mort tres hores després, passades les 05.30 hores.

Els Mossos busquen ara l’autor o autors de l’agressió mortal, mentre que la possible arma blanca homicida s’ha localitzat al terra en un altre carrer del barri de la Bordeta pròxim als fets. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Ponent s’han fet càrrec de la investigació. Les primeres hipòtesis apunten a un possible intent de robatori a la víctima, però no es descarta cap altra via d’investigació del succés.

Fonts del Sindicat del Taxi de Catalunya han explicat a l’ACN que la víctima era a la parada de taxis quan han començat els fets violents i han lamentat que últimament pateixen força agressions «fortes i amb acarnissament» arreu de Catalunya.

Port de Tarragona