Detingut l’autor del tiroteig al metro de Nova York

L'atac va deixar una vintena de ferits, deu dels quals per ferida de bala

Panell informatiu sobre l'autor del tiroteig al metro de Nova York difós per la policia de la ciutat. / @NYPDnews

La Policia de Nova York ha anunciat aquest dimecres la captura de Frank Robert James, un veí de la ciutat de 62 anys al qual es considera autor del tiroteig al metro de Nova York d’ahir que va deixar una vintena de ferits, deu dels quals per ferida de bala. En una compareixença de premsa, responsables de l’Ajuntament novaiorquès han afirmat que es presentaran a la causa contra James perquè tenen el convenciment «més enllà de qualsevol dubte raonable» que el detingut va «intentar matar ciutadans» en l’atac al metro. També han explicat que des d’ahir s’ha estat fent un examen exhaustiu de totes les gravacions de les càmeres de seguretat instal·lades al metro i a les immediacions del lloc dels fets, que han estat crucials per a la detenció.

Pel que fa als motius de l’atac, els responsables municipals no han volgut avançar cap hipòtesi, i han indicat que la investigació continua oberta.

Port de Tarragona