Detingudes tres persones per tràfic de drogues en un bar de Vila-seca

Els Mossos intervenen 22 embolcalls de cocaïna i més de 1.500 euros en efectiu

arxiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir tres persones aquest dijous per un delicte de tràfic de drogues en un bar de Vila-seca (Tarragonès). Els detinguts són dos homes de 37 i 53 anys, i una dona de 42. Els fets van passar quan una patrulla de paisà va observar com un vehicle s’aturava davant d’un bar del carrer Alfredo Kraus de la Pineda, d’on en va sortir un home. Llavors, van fer un intercanvi de droga i diners. Els agents van perseguir el conductor fins a aturar-lo, el qual va confessar que havia adquirit cocaïna al bar. Més tard, els Mossos van detenir el propietari de l’establiment i van muntar un dispositiu que va permetre detenir les altres dues persones. En l’escorcoll, van localitzar 22 embolcalls de cocaïna i 1.500 euros en efectiu.

Port de Tarragona