Mor el conductor d’un turisme després d’un xoc frontal amb un autocar a la C-31 a Calafel

El cotxe implicat havia topat prèviament amb un altre vehicle i s'havia donat a la fuga

El conductor d’un turisme va morir aquest dijous a la nit després de xocar frontalment amb un autocar a la C-31 a l’altura de Calafell (Baix Penedès), segons ha informat el Servei Català del Trànsit. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les deu de la nit. Segons ha informat trànsit, per causes que s’estan investigant, un turisme va col·lisionar amb un altre i va fugir. Posteriorment, aquest mateix vehicle fugit va xocar frontalment amb un autocar i, a conseqüència d’aquest accident, el conductor del turisme va morir. Amb aquesta, són 39 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes.

Arran de l’accident, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer les tasques d’excarceració, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A causa de l’accident, la C-31 va quedar tallada en els dos sentits de la marxa aquest dijous a la nit.

Port de Tarragona