Detingut el fill de l’escriptor Paul Auster per la mort per sobredosi de la seva filla de deu mesos

Daniel Auster, fill de l’escriptor de best-sellers, Paul Auster, ha estat arrestat per la Policia de Nova York acusat d’homicidi involuntari després de la mort per sobredosi de la seva filla de deu mesos, han informat aquest dissabte fonts oficials.

Segons les forces de l’ordre, Daniel Auster, de 44 anys, estava cuidant la seva filla Ruby l’1 de novembre passat quan va trucar a la policia a la seva residència del comtat de Brooklyn, van apuntar els mitjans locals.

Els serveis d’emergència que van acudir a casa seva van trobar la nena inconscient i la van traslladar al Methodist Hospital, on se’n va confirmar la mort.

Una autòpsia ha revelat ara que la menor va patir una sobredosi de fentanil i heroïna, però es desconeix com va ingerir les drogues.

Daniel Auster, que té antecedents penals relacionats amb les drogues, va ser arrestat divendres a la nit i acusat d’homicidi involuntari i d’homicidi negligent.

El seu pare, Paul Auster, és un conegut novel·lista que ha escrit obres com «Un home a la foscor», «El llibre de les il·lusions», «La trilogia de Nova York» o «Leviatan», i ha rebut nombrosos guardons, entre ells el Premi Príncep d’Astúries de les Lletres el 2006.

Port de Tarragona