Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort de tres persones a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar

Les primeres hipòtesis apunten que un home hauria matat la dona i la seva filla i després s'ha suïcidat

Casa on han localitzar els cossos sense vida de tres persones, a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar. / Marina López

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra a Girona investiguen la mort de tres persones a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar (Selva). Les primeres hipòtesis, pendents de confirmar amb la investigació, apunten que un home hauria matat la dona i la seva filla i després s’ha suïcidat. Segons fonts properes al cas, ha estat un fill de la dona qui ha llançat la veu d’alerta avisant que intentava contactar amb la seva mare però no ho aconseguia. Fins al lloc s’hi han desplaçat els investigadors dels Mossos, policia científica i la comitiva judicial per inspeccionar l’escena del crim i fer l’aixecament dels cadàvers.

Port de Tarragona