Detenen un home presumptament relacionat amb la violació de la menor a Igualada la nit de la Castanyada

Els Mossos estan escorcollant el domicili de l'arrestat

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. / Albert Segura Lorrio

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Igualada presumptament relacionat amb l’agressió sexual a una menor la nit de la Castanyada en aquesta mateixa població, segons ha informat la policia catalana. L’arrest s’hauria produït aquesta matinada, segons han explicat fonts properes. Els mossos estan escorcollant des de primera hora del matí el domicili de l’arrestat, a Igualada, segons ha explicat a Catalunya Ràdio el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. La Unitat Central d’Agressions Sexuals de la Divisió d’Investigació Criminal es va encarregar d’investigar el cas, que continua sota secret de sumari.

Elena ha posat en valor la feina d’investigació que ha fet la policia catalana i que ha permès arribar a la detenció d’aquest dijous. Ha assegurat que ha estat una tasca «molt i molt complexa» i ha insistit que «mai es deixa una investigació», sinó que es treballa amb discreció. «Avui la nostra societat és una mica més justa», ha afegit Elena a les xarxes socials.

El conseller ha explicat que la víctima ha estat acompanyada en tot moment pel cos policial i que també ho està aquest dijous, amb motiu de la detenció.

Port de Tarragona