Finalitza l’escorcoll al domicili del presumpte autor de la violació a una menor a Igualada després de vuit hores

Els Mossos d'Esquadra s'han endut caixes i bosses i un vehicle policial s'ha emportat el detingut

Imatge d'arxiu/ Laura Busquets

Nia Escolà/Laura Busquets-Igualada – L’escorcoll al domicili del jove d’Igualada detingut com a presumpte autor de la violació a una menor el novembre de l’any passat ha finalitzat aquest dijous després de vuit hores. Des de dos quarts de sis del matí, els Mossos d’Esquadra han registrat un habitatge del carrer Sant Sebastià número 13 d’aquesta localitat, una zona molt cèntrica, amb la presència del detingut. El dispositiu ha comptat amb dos furgons policials i sis vehicles sense rotular. Quan faltaven pocs minuts per les dues, els agents han sortit amb el jove i se l’han endut amb un vehicle. També s’ha vist com sortien amb caixes i bosses de l’interior de l’habitatge. El cas continua sota secret de sumari.

Port de Tarragona