L’Ajuntament de Mataró investiga una presumpta agressió de policies locals a un detingut

El consistori ha obert un expedient informatiu després que s'hagi difós un vídeo a les xarxes amb l'actuació

Captura del video publicat per TV Mataró on es veu el lloc on es produïa la reducció policial.

L’Ajuntament de Mataró investiga una presumpta agressió a un detingut que haurien comès agents de la Policia Local en una actuació el 2 d’abril. El regidor de Seguretat Pública i Recursos Humans de l’Ajuntament, Juan Carlos Jerez, ha instat a incoar un expedient informatiu per determinar els agents actuants, les circumstàncies dels fets, saber si hi ha denúncies o diligències al respecte i, «si s’escau, delimitar possibles responsabilitats». Tot plegat després que s’hagi difós a les xarxes socials un vídeo de la suposada intervenció en què es veuen tres agents immobilitzant un individu, que no apareix a la imatge. En un moment de la gravació sembla que un dels tres agents propina tres cops de puny a la persona immobilitzada.

Port de Tarragona