Bolaños anuncia un control intern del CNI i planteja la constitució urgent de la Comissió de Secrets amb tots els grups

El ministre assegura que desclassificaran documentació en seu judicial si cal i col·laboraran amb el Defensor del Poble

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, reunits al Palau de la Generalitat.

El ministre de Presidència del govern espanyol, Félix Bolaños, ha anunciat aquest diumenge un “control intern” del CNI sobre el ‘Catalangate’ i ha plantejat la constitució urgent de la Comissió de Secrets al Congrés amb tots els grups parlamentaris. Després de reunir-se amb la consellera de la Presidència, Bolaños ha explicat que ja han traslladat a tots els grups la necessitat de constituir la comissió, on compareixeria la directora del CNI i donaria compte del resultat de l’auditoria interna del centre. També s’ha mostrat disposat a desclassificar documentació en seu judicial si és necessari. Així mateix, ha garantit la plena disposició a aportar tota la informació que demani el Defensor del Poble en la investigació que ha obert.

Port de Tarragona