Un advocat de Tarragona, detingut per sobornar un mosso, segons La Vanguardia

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. / Albert Segura Lorrio

Un advocat de Tarragona ha estat detingut per la divisió d’Assumptes Interns de Mossos d’Esquadra per, presumptament tenir a sou a un agent del cos policial perquè li passés informació, publica avui La Vanguardia. Segons el rotatiu, la detenció de José Maria C. es va produir fa quinze dies a Barcelona i va quedar en llibertat després de ser citat pel jutge. Segons les mateixes fonts se li atribueix un delicte de suborn i revelació de secrets.

Per la seva banda, el mosso ja va ser detingut al novembre junt amb dos companys del cos en una altra operació. Estan acusats de facilitar informació policial i apropiar-se de diners d’un registre, informa el periodista Toni Muñoz, al rotatiu barcelonès.

Port de Tarragona