Detenen a Roda de Berà el periodista ucraïnès prorús Anatoli Xarí en virtut d’una ordre internacional d’arrest

Passarà a disposició judicial de l’Audiència Nacional aquest dijous

CNP / Arxiu

La Policia Nacional ha detingut el periodista ucraïnès Anatoli Xarí a Roda de Berà en virtut d’una ordre internacional de detenció, segons han confirmat a l’ACN fonts policials. Conegut per les seves posicions prorusses, està previst que Xarí passi a disposició judicial de l’Audiència Nacional aquest dijous al matí, han explicat les mateixes fonts. El periodista té gairebé 3 milions de subscriptors a Youtube i viu a Catalunya des del 2016. Compatriotes seus han fet concentracions davant de casa seva a Roda de Berà en les últimes setmanes, acusant-lo de tenir posicions favorables a Putin.

Port de Tarragona