Investiguen la mort d’un home amb signes de violència per arma blanca a Pineda de Mar

La policia treballa per determinar les circumstàncies del fet

arxiu

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un home a Pineda de Mar (Maresme). Els agents van rebre un avís al voltant de dos quarts de nou del vespre d’aquest dijous passat, quan una persona els va alertar que hi havia un home inconscient a la via pública amb signes de violència per arma blanca. Fins al lloc s’hi van desplaçar diverses dotacions de la Policia Local, Mossos d’Esquadra així com el Sistema d’Emergències Mèdiques. Els intents per reanimar-lo no van resultar i van confirmar allà la seva mort. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies del fet.

Port de Tarragona