Un accident múltiple a l’entrada de la Diagonal de Barcelona deixa quatre ferits lleus

S'hi han vist implicats vuit vehicles i s'ha hagut d'excarcerar una persona atrapada

Tasques d'excarceració en un vehicle accidentat. / Bombers de Barcelona

Un accident múltiple aquest dissabte a la tarda al districte de les Corts de Barcelona ha acabat amb quatre persones ferides lleus, tres de les quals han acabat a l’hospital. El quart afectat ha estat assistit in situ pels serveis d’emergències, han informat fonts municipals. Hi ha hagut vuit vehicles implicats en l’accident, que ha tingut lloc sobre les 17.30 hores a la cruïlla de l’avinguda Diagonal i l’avinguda d’Albert Bastardas, a tocar del Parc de Cervantes. Els Bombers de Barcelona han hagut d’excarcerar una persona que havia quedat atrapada dins d’un dels vehicles. Segons Betevé, la Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit durant pràcticament dues hores i ha tallat dos carrils d’entrada a Barcelona per la Diagonal i un de sortida.

Port de Tarragona