Flash: Maten a trets un jove a la terrassa d’un bar de Salou

Un jove ha mort a conseqüència de les ferides produïdes per cinc impactes de bala que ha rebut a mans d’un altre home, que no ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra, tot i que sí ho ha estat un dels seus cómplices. El fet s’ha registrat aquesta nit i l’escenari ha estat una terrassa d’un bar del carrer Saragossa, on la víctima hauria arribat perseguit pel pistoler i altres individus. La mort s’hi hauria produït al mateix lloc on han succeït els fets i ha estat contemplat per clients del bar que es trobaven en aquell moment a la terrassa.

Investigació de Mossos, a Tarragona investiguen els fets, que van passar pels volts de les 22.50 hores quan una patrulla de la Policia Local de Salou va rebre l’avís d’un incident al carrer Saragossa. En arribar al lloc, els agents van veure un grup de persones que retenien un home i van localitzar una víctima per arma de foc. Els agents van detenir l’home retingut per la seva relació amb l’homicidi. Es tracta d’un home de 32 anys. Al lloc dels fets s’hi van adreçar diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que no van poder reanimar la víctima, el qual va resultar finat.

La DIC ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

Port de Tarragona