El Tribunal d’Apel·lació de Gant torna a rebutjar l’extradició de Valtònyc

La fiscalia belga té ara 24 hores per recórrer la decisió

El raper Valtònyc atenent els mitjans de comunicació amb el seu advocat, Simon Bekaert, després de la sentència del Tribunal d'Apel·lació de Gant que rebutja l'extradició. / Nazaret Romero

Nazaret Romero / Gant – El Tribunal d’Apel·lació de Gant ha rebutjat de nou l’extradició del raper Josep Miquel Arenas, àlies Valtònyc. Després que el Tribunal de Cassació ordenés reexaminar el cas després del rebuig inicial d’Apel·lació d’entregar el cantant a Espanya, ara una nova sala ha denegat de nou l’entrega del cantant per injúries a la corona, l’únic delicte pel qual havia d’examinar de nou l’extradició. Ara, la fiscalia belga té 24 hores per recórrer la decisió en cas que decideixi fer-ho. Sobre les possibilitats que la fiscalia belga recorri la decisió, l’advocat de Valtònyc, Simon Bekaert, que ha dit que segurament «el fiscal belga ja en té prou, però no se sap fins a quin punt els col·legues espanyols insistiran perquè recorrin».

Port de Tarragona