Mor un camioner en una sortida de via a l’AP-7 a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Amb aquesta víctima ja són 60 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana

El conductor d’un camió ha mort la matinada d’aquest dimarts a l’AP-7, al punt quilomètric 288 a l’altura de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 03.29 h. El vehicle ha sortit de la via i ha bolcat fora de la calçada per causes que encara es desconeixen, fet que ha provocat la mort de l’home. Amb aquesta víctima ja són 60 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Arran del sinistre, s’ha tallat un carril de l’autopista en sentit Barcelona i s’han activat diverses patrulles de la policia catalana, quatre dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona