Detinguts a Sant Just Desvern dos segrestadors que van extorsionar familiars de la víctima per cobrar un deute

CNP

La Policia Nacional han detingut a la localitat barcelonina de Sant Just Desvern els dos presumptes autors del segrest i extorsió d’una víctima per cobrar un deute econòmic. Els arrestats, després de cobrar part del deute –el valor dels quals ascendia a 150.000 euros– i deixar la víctima en llibertat, es van desplaçar al domicili dels seus pares a Santander i els van intimidar amb la finalitat de cobrar la resta dels diners deguts.

La investigació es va iniciar a mitjans d’octubre del 2021 arran d’una denúncia en què una persona assegurava haver estat víctima d’un segrest a Barcelona pocs dies abans.

A la seva declaració, la víctima assegurava que després de fer transferències bancàries als presumptes segrestadors l’havien deixat lliure; si bé, en no haver-se saldat el suposat deute del tot -que tenia un valor de 150.000 euros- i amb la finalitat de cobrar la quantia total dels diners, els presumptes autors es van desplaçar al domicili dels pares de la víctima a Santander amb la intenció d’intimidar-los.

Amb l’avenç de la investigació, els agents van descobrir que, per altra banda, la víctima estava sent investigada per estafes piramidals. Després de diverses gestions policials i una minuciosa anàlisi de la documentació i les proves recollides, els presumptes autors van ser localitzats a la província de Barcelona. A finals del mes d’abril passat, els agents van realitzar un dispositiu policial que va concloure amb la detenció de dos individus, quan aquests sortien del seu domicili situat a la localitat barcelonina de Sant Just Desvern, per la presumpta comissió dels delictes de detenció il·legal i extorsió

Port de Tarragona