Quatre ferits menys greus a l’AP-7 quan un camió ha bolcat i ha envaït el sentit contrari a Roda de Berà

Foto: Dimi Mamzeridis

Quatre persones han resultat ferides en un accident de trànsit a l’autopista AP-7. Un camió que circulava en sentit nord s’ha accidentat, ha saltat la mitjana de l’autopista i ha quedat bolcat en el sentit contrari. S’ha produït al quilòmetre 226, al terme municipal de Roda de Berà (Tarragonès). L’avís de l’accident s’ha rebut a les 08:36 hores. Una dona ha resultat ferida lleu i una altra dona i dos homes han resultat ferits en estat menys greu. El SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) ha traslladat un dels ferits a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona, dos a l’Hospital del Vendrell, i la ferida lleu al Vendrell. El trànsit s’ha desviat una estona per l’N-340. L’AP-7 s’ha reobert amb un carril per sentit tallat a la circulació.

Ferida greu una dona en un atropellament a Alcanar
Una dona ha resultat ferida de gravetat en un atropellament a Alcanar, Montsià, aquest dilluns al matí. En l’accident s’ha vist implicat un turisme. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat fins al lloc dels fets dues unitats terrestres i l’helicòpter medicalitzat. La víctima ha estat trasllada en estat greu en helicòpter a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Port de Tarragona