Els Bombers continuen treballant en la recerca del quart ocupant del cotxe accidentat a l’N-420 a Pradell de la Teixeta

La càmera tèrmica que sobrevola la zona boscosa on s'ha precipitat el vehicle només han localitzat restes materials

Efectius dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra i del vehicle accidentat, el qual precipitat per un desnivell a l'N-420, a Pradell de la Teixeta. /Redacció

Mar Rovira/Pradell.- Els Bombers i els Mossos d’Esquadra continuen la recerca del possible quart ocupant de l’accident que s’ha produït aquest dilluns a l’N-420, a l’altura de Pradell de la Teixeta (Priorat). En el sinistre, han mort dues persones i una altra n’ha resultat ferida greu, la qual ha estat trasllada pel SEM a l’Hospital de Sant Joan de Reus. La sotsinspectora del cos de Bombers, Mar Gil, ha explicat que la càmera tèrmica del dron que està sobrevolant la zona del barranc, on s’ha precipitat el vehicle, només ha localitzat restes del cotxe i materials. «La persona ferida ha dit inicialment que eren cinc i després quatre ocupants, no és del tot cert, per això Mossos continua investigant per determinar el grau de certesa», ha dit.

El cos de bombers ha desplegat un dispositiu de més d’una trentena d’efectius, entre els quals la unitat de rescat amb l’helicòpter, el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i el metge del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com les unitats del Grup Caní de Recerca per localitzar el quart ocupant del vehicle accidentat.

En les tasques de recerca, també hi ha participat l’Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAF), els quals des de primera hora del matí estan desbrossant la zona boscosa, on s’ha estimbat el cotxe. Arrand e l’incidència, també s’han activat deu patrulles dels Mossos d’Esquadra i les seves unitats de recerca i de drons.

Segons ha indicat Gil, encara no s’ha localitzat la quarta persona que suposadament viatjava en el vehicle sinistrat. Per ara, la càmera tèrmica només ha detectat restes del cotxe i materials que ja es trobaven prèviament al barranc. «En aquests moments, els Mossos estan centrant la seva tasca en la investigació, donat que de bon matí ens ha entrat que hi havia cinc persones accidentades, i després quatre. Fins que no tinguem el 100% de certesa que eren tres persones i no quatre, no tancarem el servei», ha assenyalat la cap de l’operatiu, que calcula que disposaran d’aquesta informació en un parell d’hores.

L’accident s’ha produït a dos quarts i mig de nou d’aquest dilluns al matí, al punt quilomètric 846 de la carretera N-420, a l’altura de Pradell de la Teixeta (Priorat), quan un vehicle s’ha precipitat per un desnivell.

Port de Tarragona