Flash: Dos morts, un ferit greu i un desaparegut en caure un cotxe per un barranc a Pradell

Dues persones han resultat mortes aquest dilluns a dos quarts i mig de nou del matí quan el cotxe amb el qual viatjaven per la carretera N-420 s’ha precipitat per un desnivell al punt quilomètric 846, a l’altura de Pradell de la Teixeta (Priorat). A banda de les dues víctimes mortals, un tercer ocupant del vehicle ha resultat ferit greu i ha estat traslladat pel SEM a l’Hospital de Sant Joan de Reus. Bombers han hagut d’excarcerar-los a tots tres per poder-los alliberat de l’interior del vehicle. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, s’està buscant també quarta persona viatjaria al cotxe i que hauria sortit projectada arran de l’estimbament. Els Mossos estan investigant la causa de l’accident.

Arran de la incidència, s’han activat deu patrulles dels Mossos d’Esquadra i les seves unitats de recerca i de drons. Per la seva banda, bombers ha destinat dotze dotacions, entre les quals la unitat de rescat amb l’helicòpter i efectius del GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i el metge del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) així com unitats del Grup Caní de Recerca.

Fins al lloc també s’hi ha desplaçat l’EPAF (Equip de Prevenció Activa Forestal) per desbrossar de vegetació la zona i facilitar les tasques de recerca. Des el SEM també s’han activat tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat. 

Port de Tarragona