El Port de Tarragona, centre de debat sobre la Ciberseguretat de l’1 al 3 de juny

Del dimecres 1 de juny fins al divendres 3 de juny, el Port Tarragona es convertirà de l’1 al 3 de juny en un centre de debat i intercanvi d’experiències sobre la ciberseretat en unes jornades on es podran sentir ponències d’experts en el tema. Les Jornades TIC i de Ciberseguretat s’organitzen sobre el lema Enjoy IT, i el Port de Tarragona ha dissenyat un programa variat i força atractiu per dur a terme una trobada que s’organitza, de forma conjunta, entre les autoritats portuàries del sistema portuari de l’estat i l’organisme públic ‘Puertos del Estado’ . El port ha agafat el guant i ha apostat per trencar amb el disseny i dinàmica d’edicions anteriors i, així per dibuixar unes jornades participatives amb diferents vessants.
El president del Port, Josep M. Cruset i, el director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Oriol Torruella, seran els encarregats d’inaugurar aquesta cinquena edició de les jornades i, el president de Puertos del Estado serà l’encarregat, conjuntament amb Cruset, de clausurar les jornades.
Gairebé vint-i-cinc ponències, de personal expert en el sector de les noves tecnologies, ompliran el Tinglado 1 del Moll de Costa en un congrés que serveix de punt de trobada entre els directius i els responsables de sistemes d’informació de les autoritats portuàries del sistema estatal i on els diversos actors i empreses que treballen en l’àmbit de les TIC i de la ciberseguretat poden intercanviar coneixements i experiències amb l’objectiu comú de potenciar i analitzar els nous reptes que ofereix l’actual panorama d’infraestructures TIC, seguretat de la informació, compliment normatiu, solucions de mercat, noves tecnologies, etc.

Port de Tarragona