Detingut a Tarragona un home acusat d’assetjament sexual a una nena de 8 anys a través de les xarxes socials

La denúncia la va posar la mare en detectar missatges de contingut sexual al mòbil que feia servir la nena.

Els agents condueixen el detingut al vehicle policial. / GC
La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, ha detingut un home acusat d’assetjament sexual a una menor de 8 anys a través de les xarxes socials. L’operació es va iniciar l’abril del 2021 arran d’una denúncia presentada a Astúries per la mare de la víctima després de detectar missatges de contingut sexual al telèfon que habitualment feia servir la nena. Els missatges eren enviats a través de les xarxes socials per part d’un usuari desconegut. La policia van trobar que les comunicacions s’havien fet des d’un dispositiu localitzat a Tarragona. El 23 de maig es va fer la detenció i es van intervenir els mitjans tecnològics emprats per l’home.

La Guàrdia Civil ha apuntat que amb la intervenció dels dispositius trobats al domicili de l’arrestat i la seva posterior anàlisi es podrà determinar l’autoria dels fets i comprovar si aquesta menor va ser l’única víctima o si n’hi ha més.

Les diligències instruïdes s’han posat a disposició del jutjat d’instrucció 1 de Gijón

Detingut a Tarragona un home acusat d’assetjament sexual a una menor a través de les xarxes socials
La denúncia la va posar la mare en detectar missatges de contingut sexual al mòbil que feia servir la nena, de 8 anys.

Port de Tarragona