Boris Johnson guanya la moció de confiança del seu partit pel ‘Partygate’ per 211 vots a 148

El resultat l'ha anunciat el president del Comitè 1922, Graham Brady

Boris Johnson, anunciant per la BBC el confinament.

El primer ministre britànic, Boris Johnson, continuarà al seu lloc després de guanyar la moció de confiança del seu partit després de l’escàndol de l’anomenat ‘Partygate’, la festa que Johnson va fer a Downing Street en plena pandèmia saltant-se bona part de les normes imposades a la població pel seu govern. Johnson ha superat la votació amb 211 vots a favor per 148 en contra, segons els resultats que ha anunciat el president del Comitè 122, Graham Brady. Amb tot, alguns analistes subratllen que la diferència no ha estat prou folgada com per garantir que el queda de mandat a Johnson hagi de ser plàcid. Theresa May, per exemple, va obtenir una oposició molt menor en una moció similar, i sis mesos després van haver de deixar el càrrec.

Port de Tarragona