Dispositiu policial contra dos grups criminals especialitzats en el tràfic de drogues a Tarragona

Els Mossos i la Guàrdia Urbana han activat un ampli desplegament i s’esperen diverses detencions

Una de les detingudes en l'operatiu contra el tràfic de drogues al barri de Campclar de Tarragona.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona han activat un dispositiu contra dos grups criminals especialitzats en el tràfic de drogues. De moment, s’estan realitzat entrades a pisos del barri de Campclar que es troba pràcticament blindat des de dos quarts de sis de la matinada. Es tractaria de dos grups diferenciats que compten amb diversos punts de venda al detall en aquesta zona. En l’operatiu hi participen entre 200 i 250 agents dels dos cossos, la unitat canina i un helicòpter. La investigació està oberta i durant el matí s’esperen diverses detencions.

Port de Tarragona