L’incendi de Corbera d’Ebre afecta unes 250 hectàrees amb un potencial de 8.000, segons els Bombers

Fins a 40 dotacions del cos d'emergències treballen per acabar amb les flames

Columna de fum de l'incendi de Corbera d'Ebre al costat de dos aerogeneradors. / Redacció

L’incendi de Corbera d’Ebre (Terra Alta) ja afecta unes entre unes 250 i unes 300 hectàrees, amb un potencial de 8.000, segons han explicat els Bombers des del centre de comandament del foc d’Artesa de Segre. L’avís s’ha rebut a les 14.53 h i hi treballen 40 dotacions terrestres i sis mitjans aeris (dos helicòpters de comandament, dos bom-barders i dos avions de vigilància i atac) dels Bombers. Segons han indicat, el foc ha fet focus secundaris i se n’han localitzat alguns a 50 metres del principal. Ha calgut tallar la carretera TV-7333, entre la Fatarella i Vilalba dels Arcs, en els dos sentits de la marxa. Els Bombers han destacat que les tempestes de l’Aragó, que s’estan desplaçant cap a la zona de l’incendi, dificulten l’extinció.

Tot i les condicions meteorològiques, amb vent i altes temperatures, els Bombers han aconseguit conduir el foc cap a una zona de camps, a tocar de la carretera. Els Agents Rurals estan perimetrant la zona afectada i els Bombers s’han distribuït en una àrea de 200 hectàrees per fer front al foc. Les flames han afectat un parc eòlic. El foc afecta el paratge de les Camposines.

AMPLIAREM

Port de Tarragona