Un home mor en un xoc entre un cotxe i un autobús a Reus

Els passatgers de l'autocar resulten il·lesos i el conductor dona negatiu en la prova d'alcoholèmia

El conductor d'un turisme ha mort després de col·lisionar contra un autobús a la carretera TP-7225, al terme municipal de Reus. / Redacció

Un home ha mort en un accident entre un cotxe i un autobús aquest divendres al migdia, a Reus. Els fets han passat pocs minuts després de les dues del migdia quan els dos vehicles han xocat frontalment per causes que es desconeixen a l’avinguda del Morell, a la TP-7225. Segons ha informat la Guàrdia Urbana de Reus, els passatgers de l’autocar han resultat il·lesos i el conductor ha donat negatiu en la prova d’alcoholèmia. L’avís l’han rebut els Mossos d’Esquadra i també s’hi han desplaçat Bombers i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Port de Tarragona