Mónica Oltra dimiteix com a vicepresidenta del Consell i diputada


La vicepresidenta del Govern valencià i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha anunciat aquest dimarts en roda de premsa que dimiteix com a membre del Consell i de les Corts “per no comprometre el projecte de canvi iniciat a 2015″.

Oltra ha realitzat aquest anunci en el transcurs d’una roda de premsa celebrada a la seu de la coalició a València, que ha estat convocada de forma imprevista abans de la reunió de l’executiva de Compromís en què es debatria sobre el futur de la formació després de la imputació de la ja exvicepresidenta.

La líder de Compromís està citada a declarar com a imputada davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana el 6 de juliol vinent pel presumpte encobriment d’un cas d’abusos a una menor tutelada per la Conselleria de la qual és la que és responsable i pel qual va ser condemnat el seu exmarit.

Port de Tarragona