Dos morts i una quinzena de ferits en un tiroteig a una discoteca d’Oslo

Dues persones van morir i diverses més van resultar ferides greus en un tiroteig que s’hi ha registrat en una discoteca situada al centre d’Oslo, informa la policia de la capital noruega. Una persona va ser arrestada a prop de l’escena del tiroteig poc després de l’incident.
«Dues persones han estat confirmades com a mortes en l’episodi del tiroteig. Hi ha diversos ferits greus. La policia va definir la missió com un incident PLEU».

Segons la televisió noruega NRK, tres persones han estat greument ferides de les 14 que han estat ateses a diversos hospitals d’acord amb fonts mèdiques.
El detingut encara no ha explicat el motiu dels trets, segons la televisió noruega, i de moment la policia no ha qualificat el tiroteig com un incident terrorista. Testimonis han declarat que el tiroteig va desfermar el pànic a la gent dins de la discoteca i que tot va ser molt caòtic.

Port de Tarragona