La periodista Coia Ballesté encén la Tronada de la Festa Major de Sant Pere de Reus

La periodista Coia Ballesté Brumós ha encès la primera Tronada extraordinària d’aquesta Festa Major de Sant Pere 2022. Va ser la pregonera de l’any 2020, en plena pandèmia, i atesa la situació generada arran de la COVID19 es van suspendre les tronades i aquest honor de pregonera havia quedat pendent. En aquesta encesa extraordinària l’ha acompanyat, a més de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, qui va ser el Tro de Festa 2020, Joan Ciurana.

Coia Ballesté Brumós, que és actualment corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres, s’ha mostrat molt contenta de tornar a l’Ajuntament de Reus i tenir l’honor d’encendre la primera Tronada extraordinària. La segona Tronada excepcional l’encendrà demà diumenge dia 26 de juny, també a les 12:00 h, la consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge, pregonera de la Festa Major de Sant Pere de l’any 2021.

Port de Tarragona