El Servei Català de Trànsit preveu uns 260.000 vehicles en l’operació retorn «amb un pic cap a les 7 del vespre»

Lamiel diu que posaran quilòmetres de carrils addicionals per "facilitar la descongestió" pel pont de Sant Joan

Cua compacta de vehicles per l'accident mortal de trànsit a l'AP-7 a Castellet i la Gornal. / Gemma Sánchez

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu uns 260.000 vehicles en l’operació retorn del Pont de Sant Joan «amb un pic cap a les 7 del vespre». En una entrevista a ‘El suplement’ de Catalunya Ràdio, el director del SCT, Ramon Lamiel ha avançat aquest diumenge al matí que posaran uns 100 quilòmetres de carrils addicionals «en direcció nord i sud per facilitar la descongestió de les vies». «Tot això, permetrà donar una mica més de capacitat a les vies, més fluïdesa i seguretat a la tornada», ha dit. Lamiel ha recomanat optar per «alternatives» a l’AP7 si és possible perquè esperen que l’autopista estigui «congestionada», especialment a la tarda.

Port de Tarragona