Una morta i tres ferits per la topada d’un turisme i un autocar a l’AP-7 a Sant Celoni

Hi ha una menor en estat crític que ha acabat a la Vall d'Hebron

retencions autopista
Cues importants a l'AP-7 a l'altura de la Roca del Vallès. / Carola López

La passatgera d’un turisme ha mort aquest diumenge a la tarda en un accident de trànsit a l’autopista AP-7, al seu pas per Sant Celoni (Vallès Oriental). Segons el Servei Català de Trànsit, hi ha hagut una col·lisió entre el cotxe i un autocar sobre les 16.40 hores i, com a conseqüència de la topada, ha mort una dona i els altres ocupants del turisme han resultat ferits: una menor en estat crític, una dona greu i un home menys greu. Els Bombers de la Generalitat han hagut d’excarcerar-los del vehicle i a tots tres se’ls ha traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. No hi ha hagut ferits entre els ocupants de l’autocar, que han rebutjat in situ l’atenció del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Arran de l’accident s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers i sis unitats del SEM, entre els quals l’helicòpter medicalitzat. La topada, al punt quilomètric 100, ha obligat a tallar momentàniament la circulació cap al sud a l’autopista, que és la més carregada aquest diumenge de retorn del pont de Sant Joan. El trànsit ja està normalitzat en aquest punt.

Port de Tarragona