Presó provisional per al detingut per intentar cremar dues persones sense sostre a Barcelona la nit de la revetlla

La causa està oberta per dos delictes d’homicidi en grau de temptativa i un d’incendi

Ciutat de la Justícia a Barcelona

El titular del jutjat d’instrucció 27 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per al detingut per intentar cremar dues persones sense sostre a Barcelona la nit de la revetlla. La causa està oberta per dos delictes d’homicidi en grau de temptativa i un d’incendi. La Guàrdia Urbana va detenir-lo després d’haver atacat una parella de persones sense sostre ruixant-los amb líquid inflamable a l’avinguda Drassanes. Les víctimes, que van patir ferides lleus, van poder descriure l’atacant, conegut entre el col·lectiu de persones que dormen al carrer.

Port de Tarragona