Una empresa construirà un «complex sociosanitari» a Tarragona de 45.000 m2

Thor Private Equity Spain farà un hospital, una residència de gent gran i una per persones amb diversitat intel·lectual

Una imatge del projecte.

Thor Private Equity Spain construirà un «complex sociosanitari» a Tarragona. La companyia aixecarà un hospital general, una residència per a gent gran medicalitzada i una residència dedicada a la diversitat intel·lectual. L’espai s’ha batejat com a Tarragona Health Hub. IMED Hospitales gestionarà l’hospital, i la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa operarà les dues residències. El complex tindrà més de 45.000 m2 i es preveu que entri en funcionament l’últim trimestre del 2023. Els responsables del projecte ja l’han exposat a l’Ajuntament de Tarragona. La iniciativa s’uneix a la que fa uns dies van presentar els gestors de la clínica Viamed Monegal, que també volen construir un hospital. Tots dos complexos s’ubicarien prop de les Gavarres.

Port de Tarragona