Diversos morts i ferits en un tiroteig en un centre comercial de Copenhaguen

La policia ha detingut un jove danès de 22 anys com a presumpte autor

Gerard Artigues / Barcelona .- Diverses persones han mort o resultat ferides aquest diumenge a la tarda en un tiroteig en un centre comercial de Copenhaguen. Segons ha explicat l’inspector en cap de la policia, Søren Thomassen, en una roda de premsa aquest vespre, s’ha detingut un jove danès de 22 anys com a presumpte autor dels fets. La detenció s’ha produït a prop de l’equipament. Thomassen no ha descartat el mòbil terrorista de l’atac i no ha aclarit si creu que el detingut ha actuat sol o amb la col·laboració d’altres persones, tot i que no n’hi ha proves.

L’emissora pública de Dinamarca, DR, ha explicat que hi ha almenys tres persones hospitalitzades arran de l’atac, que ha tingut lloc al sud de la capital danesa, just davant d’un estadi on s’havia de celebrar aquest mateix diumenge un concert del britànic Harry Styles. Els cossos de seguretat han acordonat la zona i han desplegat un important dispositiu al voltant del centre comercial.

Port de Tarragona