Almenys sis morts i 24 ferits en un tiroteig durant una desfilada del 4 de juliol als afores de Chicago

La policia busca el tirador, que presumptament ha actuat des d'una teulada

Almenys sis persones han mort i 24 més han resultat ferides en un tiroteig que ha tingut lloc durant una desfilada del 4 de juliol -la festivitat nacional dels EUA- a Highland Park, als afores de Chicago, a Illinois. Les autoritats nord-americanes que cita la premsa de la zona indiquen que el tiroteig ha començat deu minuts abans que comencés l’esdeveniment. La policia busca el tirador, que presumptament ha actuat des d’una teulada. Alguns testimonis afirmen haver sentit una trentena de trets. La policia estatal d’Illinois indica al seu compte oficial de Twitter que està actuant amb la de Highland Park per una «situació activa» de tiroteig.

Port de Tarragona